Choď na obsah Choď na menu
 


Mrzutý Justin: Som obeťou šikany

12. 12. 2010

Mrzutý Justin: Som obeťou šikany

 

Kanadský tínedžer si hitom Baby vydláždil cestu do všetkých televízií i rádií, ale teraz za milióny dolárov, nablýskané autá a všetok blahobyt, platí krutú daň. Obľúbenec Kim Kardashian porozprával o svojich starostiach v populárnej americkej talkšou Ellen DeGeneres.

V nej si posťažoval, že sa stretáva s odporom a posmeškami v podstate na každom kroku, hoci len málokto ho v skutočnosti pozná a môže naozaj hodnotiť.

„Každý si prejde posmeškami či šikanou a ja nie som výnimkou. Na mojej YouTube stránke je to preplnené ľuďmi, ktorí ma neznášajú. Zatiaľ mám len 16 rokov a príliš mi to neprekáža, ale časom zrejme bude,“ povedal popový objav tohto roka, ktorý už stihol vydať aj svoju biografiu, v ktorej nájdete aj mnoho vtipných „perličiek“.

„Ľudia denne vypisujú, že si dávam pred vystúpením hélium, ale to je ešte ten lepší prípad. No môj prípad šikany nie je jediný. Je mnoho tyranov, ktorých neustále pribúda a ktorí spôsobujú mládeži obrovskú traumu. Všetci, ktorí sa tomu len prizerajú, bez toho, aby nejako zasiahli, môžu byť ďalšími terčami,“ uzavrel Bieber.