Choď na obsah Choď na menu
 


Šestnásť alebo šesť?

12. 12. 2010

Šestnásť alebo šesť?

 

Justin Bieber čerpá zo svojej tváre, hrá sa s hračkami a zlostí sa v luxusnej reštaurácii v Londýne. Je nominovaný na dve ceny Grammy, predal milióny albumov a hneď sa stal najväčšou pop-hviezdou na svete.

Avšak Justin je jednoznačne ešte stále len dospievajúcim chlapcom, náchylným k záchvatom nezrelosti. „Baby“ spevák sa počas štvrtkovej večere v luxusnej Mayfair restaurant La Porte Des Indes správal skôr ako šesťročný. Možnože mal ísť radšej do Mc Donalda, kde by až tak nevyniklo jeho detské správanie – hral sa s helikoptérou na diaľkové ovládanie a robil si hlúpe žarty – okrem iného si napríklad namaľoval nad hornú peru nepodarené fúzy.

Z reštaurácie vychádzal spolu so svojim osobným strážcom a hral sa s diaľkovým ovládaním svojej hračkárskej helikoptéry tak, že s ňou narážal do hlavy jeho „gorily“, ktorá sa ho snažila rýchlo priviesť do auta. Potom, keď ho to už prestalo baviť, nechal hračku klesnúť na zem a ďalej si ju nevšímal.

Oblečený do čiernych nohavíc a topánok, v šedom teplom kabáte asi očakával fotografov, aby im nastavil svoju novo pomaľovanú tvár. Keď ho jeho ochranca vtiahol do vozidla, puberťák bol dosť otrávený a rozohnil sa: „Ale ja som chcel Happy Meal!“ vykrikoval.  
Jeho bizarné správanie bolo v nemalom rozpore s jeho profesionálnym správaním, ktoré ukázal neskôr večer po boku Jacka Blacka v Norton Show Graham. Nuž, ale keďže má celé dni nabité prácou dospeláka, občasný úlet do detstva sa mu dá odpustiť, nemyslíte?

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky La Porte Des Indes Restaurant